За нас

CANDYLIFE - СЛАДКА МЕЧТА

 

Кои сме ние?

 

Семейство, което обича сладките изкушения и иска да са част от всеки следващ ден. Освен ние възрастните и децата ни разбира се обичат сладко и бонбони, а какво по-хубаво от това да бъдат безвредни за здравето ни. Едно от децата ни е с безглутенова непоносимост и така в търсене на подходящите сладкиши открихме беглутеновите желирани бонбони. Знаем, че ги търсихме дълго време, затова ни хрумна, че можем освен за себе си да бъдем полезни и за други семейства като нас.

Така се роди CANDYLIFE.

И сега освен нас , можете да се докоснете до магията от вкусове и вие - Маршмелоу, Лакриц, С или Без захарно покритие, Без мазнини, Без глутен, Веган, Сладки, Кисели, дори и люти бонбони си имаме. Един малък свят на вкусове за всеки от нас и вас!

После ни хрумна идеята за фигурките от бонбони , на които децата се радват страшно много, а какво по-хубаво от щастливо малко личице!

За Рожденият им ден направихме торта от желирани бонбони, всеки път за секунди не остава нищо от нея, а те бързат и грабят, но ще ви разкажем по-подробно в блога ни за Тортите.

Ами Букетите ни от бонбони....щастливи сме, че зарадвахме толкова много дами и понякога и някой господин .Но това са толкова специални и сладки букети, подходящи за всеки повод и дори и без повод!

А сега ....стига сладки приказки ....

Потопете се сладкия рай на CANDYLIFE!